Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης το Prince of Persia Reboot

*
YouTuber που αποδείχτηκε αξιόπιστος στη διαρροή του Prince of Persia: Sands of Time Remake ανέφερε ότι η Ubisoft ετοιμάζει επίσης το reboot του Prince of Persia. Μάλιστα σημείωσε πως το παιχνίδι βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και πως θα είναι κάτι εντελώς φρέσκο, εισάγοντας ανασχεδιασμένους μηχανισμούς και χαρακτηριστικά που δεν έχουμε δει ξανά σε τίτλο της σειράς. Η πιθανή κυκλοφορία του έχει οριστεί για το 2023 ή το 2024. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση για το ζήτημα (και δεν θα υπάρξει λογικά), οπότε όλα τα παραπάνω τα κρατάμε ως φήμες και ελπίζουμε να επαληθευτούν για να δούμε επιτέλους ένα σύγχρονο Prince of Persia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Οι παιχνιδαρες, που τις σταματησε η Ubi για το Assassins Creed, το οποιο σταδιακα μετετρεψε σε ενα βαρετο και προβλεψιμο Theme Park, το οποιο ομως της φερνει εκατομμυρια καθε χρονο, αλλα και επαινους απο τα δημοσιογραφικα reviews. Η ιστορια του Gaming τα τελευταια 20 χρονια μεσα απο ενα (ουσιαστικα) franchise.

*